Ledsen för min uppdatering... :'(

Idag har jag vaknat hos Philippa och åkt till hööks och köpt ett schabrak och en hoppluva, dom passar ihop och är grymt snygga!!! <333 Sen åkte vi till stallet, prövade allt på olika ponnyer och Zimba passade asbra i mitt. <3 Jag och familjen fikade hos några vänner och sedan sitter jag hör nu... .:) Ska nog sova snart, imorgon blir det ELFVIK och ska få rida lite på Mio och kanske Solomon!!! <333
/ Moa
Philippa köpte faktiskt detta schabrak, som jag hissade!!!! ;) <3
<----------- VILL HAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA <3



Obsi

Förlåt! Men har inte haft tid idag har gjort tusen saker. Först skola sen plugg sen middag med idas klass. Min dag har varit fullspäckad hela dan har skolan varit inblandad kom jag på nu. Jau asså ni ligger jag bara i sängen och pluggar och smsar med Vanessa och några andra! Men måste dra till pluggandet bättre upd från mej imorrn!

kram sara


Ridningen igår och idag! :)

Igår red jag på Szanelka och det gick faktiskt jätte bra. Hittade henne i slutet och hon blev super fin. Idag ska bilder komma. Dom är fotade av Philippa-boingboing.blogg.se. Vi flyttade i övningar och red väldigt mycket öppna och slutna.

Idag red jag för en tjej som heter Linnéa och då fick jag Skäcken. I början var han väldigt stel och blev stark så jag bad om en liten snodd att ha på honom. Då var han mjukare och hittade bakbenen och är nöjd med passet.
Annars har det inte hänt något speciellt utan att jag då fyllde år i går men orkade inte skriva det här på bloggen... :)



Fina jag! <3


/ Moa

Hemma hos Philippa, sen stallet! ;)

Sitter hemma hos Philippa nu och vi ska snart till stallet, har fått en fin present av Totte, sesamfrön... Yey? Aja, jag älskar honom oavsett. Wilma är även här och är nu lite smått irriterande och GLOR på vad jag skriver... :)
Efter detta är det = Stallet :D
©-Philippa Wilkens
/ MOA

Hemma hos Vera!

Just nu så är jag hemma hos min kompis Vera. Vi har typ hoppat studsmatta och ätit lite mat. Skolan idag var faktiskt för en gång skulle ganska skön. Vi hade matte, slöjd och typ städa lådan och lite andra små saker. Ikväll är det fotboll för mej som gäller. Längtar så himla mycket tills på fredag då de är hoppning, ska bli så himla kul. Haha ;) även fast man hoppar varje fredag så längtar man lika mycket som man gör om man hoppar en gång i månaden. Vad har ni gjort idag då? men måste gå nu för ska vara med Vera nu så att jag inte dissar henne för mycket ;)
Kram Sara ♥

Moa hissar och dissar...

MOA HISSAR:
Hissar verkligen detta schabrak. Verkar mysigt och det är grymt snyggt, skulle gärna vilja ha ett själv :)
MOA DISSAR:

Tycker att detta schabrak ser "muppigt" ut och gillar inte formen. Visst är det ett allround schabrak men liknar mest dressyr, fanns i fler färger men om jag skulle behöva välja färg så skulle jag valt detta!
BÅDA HITTADE PÅ: HÖÖKS HEMSIDA :)
Vad tycker NI om schabraken, har jag fel. Är det övre snyggare? Motivera varför.

Sara hissar och dissar...

Jag hissar....



Racesafe, har själv en sån och tycker att den är himmla bekväm så ger den en stor hiss! det är ju bara ett + att den är snygg!

Jag dissar...



jag dissar denna väst, tycker inte att den är så snygg och ser inte så jättebekväm ut, men vad vet jag har aldrig testat den, den kanske är jätteskön, men tycker inte att den är speciellt snygg däremot.

Kram Sara


Godmorgon!

Tjenix! Godmorgon på er, ska äta frukost nu. Ses efter skolan!!!! :)

Godnatt!



Skäcken!

Red Skäcken idag... IGEN! Gick super bra och han var jätte fin när vi skrittade ut en sväng och sedan så gick vi in och hade markarbete. Han var jätte snäll och super trevlig idag! Jag prövade mina sporrar, kände ingen skillnad men är verkligen nöjd för dagen. AS GLAD!
Nu är det dags att gå och lägga mig, sjukt trött... Bilder kommer nog imorgon, lånar då av IDA <3
NAWI, EMELIES BÄBIS


Gårdagens ridpass.

Igår så red jag lektion för Annelie min ridlärare/tränare, fick rida Tjacko istället för Mio då Tjacko varit lite sjuk och hon har precis kommit igång nu från att ha stått still och då kan hon vara lite busig, och då var det bättre att jag fick ta henne och dem små barnen ta Mio så att det inte skulle hända någon "olycka". Det gick iallafall jättebra i slutet av lektionen speciellt i traven. Men börjar om från början. Började med att skritta fram sen efterhand så skulle jag göra nån slags övning som man gör för att få med sig framdelen också. Asså de är svårt att förklara med när det gick bra i skritten så skulle jag göra samma övning i traven. Sen så skulle jag jobba lite stälning + formen på stora mittvolten, de var lite klurigt ibörjan men efterhand så hittade jag knapparna och då gick hon faktiskt riktigt fint om jag får säga de själv. Efterhand så skulle jag galoppera gallopperade bara på spåret och försökte få henne fin i galoppen också de var lite klurigt men lite då och då så hittade jag henne även i galoppen. Tror att jag bara skulle galoppera på fyrkant spåret då hon varit lite sjuk ju men jaja strunt samma ;) haha :P Ja sen efterhand så skrittade jag av henne osv osv...

Ja så såg mitt ridpass ut hoppas ni fattade på en ungifärr iallafall.



Bild sen i typ höstas, tror jag har förbättras! min storasyster ska följa med och fota när jag hoppar på fredag så då får vi ju se om jag har blivit sämmre eller om jag blivit bättre! :)

Kram Sara

Heej :) ♥

Jag heter Sara och ja, jag är snart 12 år. Jag älskar hästar så det kommer ni få höra mycket om. Jag är leasing på en b-ponny skäck som står ute på elfvik vid namnet Mio. Mio rider jag 2-3 grr i veckan. Varannan måndag så rider jag lektion på honom (privatlektion) på fredagar så hoppar vi och sen på söndagar så rider jag självständit. När jag rider självständigt så brukar jag rida ut, rida dressyr eller köra lite bomarbete. De här är lite kort om mej mer får ni höra i bloggen! häng med för nu kör vi!!!!



Jag :)



Mio ♥ (och jag ;))

Men vi hörs! kram Sara

Hästar önskade till Km-hoppning!

50 cm - Clear round

1. Szanelka
2. Zimba
70 cm - KM

1. Zimba
2. Nugget
Då fick ni veta det :)

Godmorgon!

Har haft sovmorgon idag eftersom jag ska till tandläkaren ;) Under dagen blir det skola och sedan blir det ridning, hoppas på Skäcken!
Miss Sultan! <3

Hemma efter en lugn dag!

Har haft en lugn dag i skolan och sedan har jag och Vanessa kommit hem hit. Vi lekte med Otis som var så "rolig" och grät 24/7. Men aja, vad älskar man inte med bäbisar... Smile?
Sitter nu och bara myser på golvet med datorn i famnen, what else?

Hejsan!

Välkomna till min och Sara's blogg. Jag som skriver nu heter Moa och är 13 år om 2 dagar faktiskt. Jag rider på stockby 2 gånger i veckan och själv tycker jag att det är världens bästa ridskola. Dom har även 2 ponnyer som är mina favoriter. Den ena heter Szanelka och den andra heter Skäcken. Lite längre ner skriver jag lite om dom båda i varsin spalt... :) Lite mer om mig. Rider som sagt 2 gånger i veckan, i en p5+ och en P6. Tycker mycket om båda grupperna men vill byta från p6 till en annan P6 på torsdagar istället. Då jag rider för Ann som är 1 av mina favorit ridlärare. Annars rider jag för Malin och Lotta. Nu tar jag och bjuder på en bild på mig och sedan går vi vidare till ponnysarna. :)
Ni råkade få 2 bilder på mig men tror faktiskt inte att ni bryr er så mycket.
Mer om Szanelka nu!
Szanelka är då min sköthäst som jag sköter om på tisdagar, onsdagar, torsdagar, fredagar och ibland under helgerna. Szanelka är ett fuxfärgat, ENVIST, sto som är lite lat av sig men annars VÄÄÄÄLDIGT gullig och snäll. Själv är hon den bästa ever och super mysig att hoppa, rida ute med och barbacka ofc ;) Super trevlig i dressyren och man hittar henne om man inte pillar ner henne som vissa lätt gör efter som hon då mjuknar och böjer på nacken ut man ska be henne komma, liksom... :) Finns inte så mycket mer att skriva om henne så ger er någon bild och sedan så får ni höra lite om Skäcken. :D
Bild lånad av: TOVA
Nu lite om Skäckis!
Skäcken är min absoluta favorit men glöm och dröm att jag skulle önska honom till en hopptävling. Han har nämligen stuckit och bockat med min kompis så, jag har inte fått tillräckligt med mod, ännu! :) <3
Skäcken är inte en favorit hos så många utan mest hos mig och typ 2 andra, hehe! ;) Han är super mysig i dressyren och ASÖM att hoppa. Barbacka är han också bäst!!!!! :D <3 Ni kan inte förstå hur mycket jag älskar honom!!!!!!
BILDER:
NAWI! <3<3<3 ÄR HAN INTE UNDERBART FIN!!!!!!! ;) <3333333333
Det var nog det mesta viktiga att veta om mig, följ bloggen så får ni mer info!!! HEHE! <3

RSS 2.0